همایش ملی علمی پژوهشی علم و دین

پیش خبر همایش علم و دین

همایش ملی علم و دین برگزار می شود.

در هفته آخر بهمن ماه امسال، دانشگاه صنعتی اصفهان میزبان برگزاری هماش ملی علم و دین خواهد بود، این همایش که به همت مرکز معارف اسلامی و ادبیات فارسی دانشگاه صنعتی اصفهان و گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد، دارای درجه علمی پژوهشی بوده و زیرنظر و اشراف علمی دبیر علمی همایش دکتر مهدی گلشنی به کار خود ادامه خواهد داد. دکتر حسین مطیع دبیر اجرایی همایش در این راستا  افزود:

محورهای علمی همایش شامل موارد زیر می باشد:

• علم دینی
  • نسبت اخلاق و دین با علم و فناوری
  • پیشرفت علم و فناوری در پرتو دین و اخلاق
  • یافته های جدید علمی و بررسی مصادیق تعارض جهان بینی دینی
  • بررس مکاتب مختلف علم و دین در شرق و غرب از قبیل تعارض تمایز، تعامل و وحدت
  • چالشهای مطرح شده از سوی طبیعت گرایی معاصر.

پژوهشگرانی که مایل به ارسال مقاله در این همایش هستند تا پایان آذر ماه مهلت دارند چکیده مقاله خود را به دبیر خانه همایش واقع در مرکز معارف دانشگاه صنعتی اصفهان ارسال و یا به آدرس had.maaref@of.iut.ac.ir ایمیل کنند و زمان ارسال اصل مقاله نیز تا پایان آذر ماه می باشد و مقالات در دی ماه داوری خواهند شد.

علاقه مندان به شرکت در همایش جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت همایش به آدرس maaref.iut.ac.ir و یا با شماره تلفن 0313912851  تماس حاصل فرمایند.

مقالات تأیید شده در این همایش بعد از داوری مجوز علمی – پژوهشی گرفته و در همایش به صورت سخنرانی یا چکیده و پوستر، ارائه خواهد شد.