آشنايي با مركز معارف اسلامي و ادبيات فارسي

ارايه واحدهاي عمومي معارف اسلامي ، ادبيات فارسي و تنظيم خانواده و جمعیت به عهدة « مركز معارف اسلامي و ادبيات فارسي» مي‌باشد .

اين مركز به منظور گسترش اطلاعات و معلومات مورد نياز دانشجويان فراتر از رشته تخصصي ايشان و با هدف آشنايي نسل جوان و دانشجو با مباني اسلامي و نيز تقويت و رشد بنيادهاي فكري و اعتقادي و پاسخگويي به پرسش‌ها و شبهه‌ها، آنان را در مقابله با افكار و انديشه‌هاي التقاطي آماده‌تر مي‌سازد .

دانشجويان از بين 37 واحد درسي متنوع مي‌توانند 17 واحد به صورت اختياري انتخاب نمايند .

توجه:  1- واحدهاي اختياري از بين گرايش‌هاي مربوط به دروس معارف امكان‌پذير است .

2- درس تنظيم خانواده جزو واحدهاي اصلي محسوب نمي‌شود .

دروس معارف اسلامي با عناوين جديد در پنج گرايش به شرح زير ارايه مي‌شود :

1. مباني نظري اسلام: انديشه اسلامي (1) ، انديشه اسلامي (2) ، انسان در اسلام ، حقوق اجتماعي و سياسي در اسلام
  2. اخلاق اسلامي: فلسفه اخلاق ، اخلاق اسلامي ، آيين زندگي ، عرفان عملي در اسلام
  3. آشنايي با منابع اسلامي: تفسير موضوعي قرآن ، تفسير موضوعي نهج البلاغه
  4. تاريخ و تمدن اسلامي: تاريخ ، فرهنگ تمدن و اسلامي ، تاريخ تحليلي صدر اسلام ، تاريخ امامت
  5. انقلاب اسلامي: انقلاب اسلامي ايران ، آشنايي با قانون اساسي ، انديشه سياسي امام خميني(ره)

از ديگر فعاليت‌هاي مركز :

• ارايه مشاوره دانشجويي (طبق برنامه هفتگي و مستمر در هر نيمسال)
  • برگزاري كرسي‌هاي نظريه پردازي ، نقد و مناظره (ميناي معرفت) با حضور انديشمندان و صاحب‌نظران علوم اسلامي (برگزاري حداقل 2 برنامه در هر نيمسال)
  • برپايي نشست‌هاي علمي (برگزاري حداقل 2 برنامه در هر نيمسال) ، علاوه بر پاسخگويي اساتيد به پرسش‌هاي دانشجويان در دفتر كار و محل كلاس ها ، قرار است بر حسب ضرورت اساتيد مركز در محل تالارها ، نشست‌هاي علمي با موضوعات مورد نياز دانشجويان داشته باشند .
  • همكاري با نهادهاي فرهنگي دانشگاه
  • انتشار فصلنامه
  • پاسخ‌گويي به شبهات و پرسش‌ها
  • بزرگداشت مناسبت‌ها